• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Basisboek Indonesisch

Francis Kuijk

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2019

    € 32,50

Basisboek Indonesisch

Francis Kuijk

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 32,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en -uitleg in huis. De verzameling recepten geeft je op een praktische manier basiskennis over de Indonesische keuken. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. Bovendien geeft zij in 'Basisboek Indonesisch' goede informatie over ingrediënten - waar ze te kopen en hoe ze te bereiden en bewaren -, bijzonder keukengerei en handige technieken om zelf aan de slag te gaan. De Indonesische keuken kent verschillende nuances. Sommige streken hebben een zoetere ondertoon in hun gerechten en andere streken juist een zoutige. Sommige recepten zijn uitgesproken heet door het gebruik van bepaalde pepers, of zijn beïnvloed door andere keukens. Dit alles maakt de Indonesische keuken veelzijdig en vooral boeiend. In dit boek staan recepten voor doordeweekse maaltijden, zoals de bekende 'rendang' (pittige runderstoof), verschillende satés, roerbakgerechten (inclusief vegetarische varianten) en 'soto' (smaakvolle en aromatische kippensoep). Je zal ook recepten aantreffen voor smaakmakers, bijgerechten en voor zoete en hartige hapjes, variërend van loempia's en 'pangsit' tot spekkoek en de koekjes 'kue kuping gajah' (olifantenoortjes). En natuurlijk is een Indonesisch kookboek niet compleet zonder tips en menusuggesties voor de Indonesische rijsttafel. Je wordt door Francis aan de hand genomen en krijgt een plekje aan haar keukentafel, terwijl ze haar tips en geheimen met je deelt. De Nederlands-Australische Francis Kuijk heeft Indonesische roots en werd in 2016 bij het grote publiek bekend als finalist van 'Heel Holland Bakt'. Sindsdien geeft ze workshops en demo's door het hele land, waarin de authentieke Indonesische keuken centraal staat. Ze staat geregeld in de keuken bij 'Tijd voor MAX' op NPO 1 en is wekelijks te zien als huischef bij 'Brabants Bont' op Omroep Brabant. In 2017 verscheen haar eerste kookboek.

Specificaties

  • Uitgever
    Good Cook B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mrt. 2019
  • Bladzijden
    336
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    242 x 207 x 37 mm
  • Gewicht
    1350 gram
  • EAN
    9789461432087
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Budget Vegan in 30 minuten

Budget Vegan in 30 minuten

Saskia Sidey
€ 16,50
Superfit

Superfit

Fern Green
€ 19,99
Het gezonde slowcooker boek

Het gezonde slowcooker boek

Nathan Anthony
€ 18,99
Makkelijke noedels

Makkelijke noedels

Pippa Middlehurst
€ 22,50