• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Beet!

Over vissen vangen, kopen, bereiden en eten

Jacques Hermus

Alle bindwijzen en edities

  • Paperback

    2020

    € 26,99

Beet!

Over vissen vangen, kopen, bereiden en eten

Jacques Hermus

Paperback | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 26,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Nederland = waterland. Niet alleen worden we van Zeeland tot het Wad bespoeld door de zoute zee, achter de dijken en duinen stroomt in ontelbare meren, plassen, kanalen en slootjes het zoete water. We zijn een land van (beroeps)vissers en hengelaars, de twee miljoen mensen die ter ontspanning langs de waterkant een hengeltje uitgooien.

Beet! voert de lezer langs de mooiste visplekken van het land. Van de Mooie Nel bij Haarlem tot de zeedijk van Walcheren, van de oesterbedden in de Waddenzee tot een krib in de IJssel en van de pier van IJmuiden tot een sloot in Friesland. Jacques Hermus hengelt daar naar vis en verhalen. Het boek leert je de basistechnieken van het vissen, maar daar blijft het niet bij: er zwemt zowel op zee als in het zoetwater veel smakelijks en daarom zijn ook de beste visrecepten van bevriende chefs en uit de eigen keuken van Hermus in Beet! opgenomen. Daarnaast geeft Hermus adressen waar je het beste vis kunt eten en kopen (mocht je niks hebben gevangen). Dit alles vormgegeven in een hip en stijlvol boek, geïllustreerd met prachtige fotografie en illustraties.

Jacques Hermus (1958) reist, eet, drinkt en schrijft zich al bijna twintig jaar door Nederland en het buitenland, van Paterswolde tot Patagonië, van Coevorden tot Vancouver en van Makkum tot Marrakesh. Bovendien is hij een enthousiast hobbyvisser die in de polderslootjes en langs ruige kusten de hengel uitwerpt. Voor kranten (Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant) en tijdschriften (Elle Eten, Seasons) schrijft Jacques reportages, interviews en recensies. Voornamelijk over eten en drinken, maar ook over literatuur, reizen en geschiedenis. Daarnaast heeft hij een aantal boeken op zijn naam staan, Het wilde eten, Het wildkookboek en Het heerlijke Noorden.

Specificaties

  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    1
  • Verschenen
    aug. 2020
  • Bladzijden
    208
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    221 x 174 x 20 mm
  • Gewicht
    594 gram
  • EAN
    9789038807652
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Ramen Forever

Ramen Forever

Tim Anderson
€ 29,95
Budget Vegan in 30 minuten

Budget Vegan in 30 minuten

Saskia Sidey
€ 16,50
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€ 27,50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99