• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Bijdendijk

Een keuken voor de Lage Landen

Joris Bijdendijk

Bijdendijk
Bijdendijk

Alle bindwijzen en edities

  • Paperback

    2019

    € 28,99

Bijdendijk

Een keuken voor de Lage Landen

Joris Bijdendijk

Paperback | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 28,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. Daarbij schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele recepten voor. Bijdendijk is chef bij restaurant RIJKS in Amsterdam.

‘Een zege voor de Nederlandse keuken, trots op hoe hij zich heeft ontwikkeld.’ – Ron Blaauw

‘Joris en zijn gepassioneerde jonge team benaderen eten op een unieke wijze, en brengen hun regio tot een heel nieuw niveau.’ – Virgillio Martínez

‘Joris is een van de grote talenten die in Le Jardin des Sens voorbij is gekomen: creatief en technisch vaardig. Inmiddels wordt hij als een van de beste chefs van Europa gezien.’ – Jacques en Laurent Pourcel

'Een vastbesloten, gefocuste en dynamische jonge chef, die nooit zijn Nederlandse achtergrond vergeet. Hij en zijn droomteam zijn op weg naar de internationale top. Met zijn passie voor het milieu heeft hij een uitmuntende, eigentijdse cuisine ontwikkeld.' – André Chiang

Joris Bijdendijk (1984) werd door Gault&Millau uitgeroepen tot Belofte van 2014. Hij werkte zich van koksmaatje van Ron Blaauw in amper zes jaar op tot chef-kok van Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. In Montpellier, Frankrijk, werkte Bijdendijk als chef de partie en later souschef bij Le Jardin des Sens*** van de gebroeders Pourcel. In 2012 werd hij chef bij restaurant Bridges, waar hij in 2013 zijn eerste Michelinster verwierf. Sinds november 2014 is Bijdendijk executive chef van Restaurant RIJKS® waar hij in 2016 weer een Michelinster behaalde. Auteursfoto © Anne Timmer

Specificaties

  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    3
  • Verschenen
    sep. 2019
  • Bladzijden
    400
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    286 x 211 x 25 mm
  • Gewicht
    1619 gram
  • EAN
    9789038807911
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Het ultieme slowcooker kookboek

Het ultieme slowcooker kookboek

Clare Andrews
€ 16,99
Superfit

Superfit

Fern Green
€ 19,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Het gezonde slowcooker boek

Het gezonde slowcooker boek

Nathan Anthony
€ 18,99