0

Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Jean Beddington

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 29,99
Omschrijving

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.

Specificaties
  • Uitgever
    Karakter Uitgevers B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2019
  • Bladzijden
    176
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    259 x 185 x 28 mm
  • Gewicht
    1074 gram
  • EAN
    9789045219431
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver
€ 29,99
Home Made Basics

Home Made Basics

Yvette van Boven
€ 39,99
Snel en simpel - Vegetarisch

Snel en simpel - Vegetarisch

Anna Helm Baxter
€ 6,95
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99