Genieten van de beste hamburgers die je ooit gegeten hebt? Dat is waar
Burgers voor staat. Laurentz Craane geeft in dit stijlvolle burgerkookboek zestig van zijn beste burgerrecepten (vis, vlees en vega) prijs voor zowel de beginnende kok die wil leren, als voor de ervaren kok die graag uitgedaagd wil worden en álles zelf wil maken. Alle type burgers komen aan bod: smokey pork burger, thai fishcurry burger of de gefrituurde risottoburger met rode biet.
Maar ook bijgerechten en smaakmakers, zoals zelfgemaakte chipotle en roasted aioli. De verrassende cocktailmixen van Gerbrand Kruijssen sluiten perfect aan op de smaakbeleving van de burgers. De smaken en technieken van burgers komen terug in de cocktails.
Laurentz Craane is chefkok en burgerspecialist bij Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem. Hij is drievoudig winnaar van de Beste burger van Nederland. De perfecte hamburger, die maak je niet zomaar. Laurentz denkt over ieder element van zijn burger na en perfectioneert elk detail. En dat proef je in elke burger die hij zijn gasten voorzet.
Gerbrand Kruijssen leerde onder meer cocktailshaken bij Cocktail King. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca ontwikkelt Gerbrand tegenwoordig zelf cocktailrecepten. Dit doet hij onder andere voor Wenneker Distilleries.