0

de Pastabijbel

Jeni Wright

Paperback / Ingenaaid | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Direct af te halen.
€ 15,00
Omschrijving

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met meer dan 800 fantastische foto's en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta - onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.

Specificaties
  • Uitgever
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jun. 2019
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Basis kookboeken
  • Afmetingen
    282 x 220 x 18 mm
  • Gewicht
    1077 gram
  • EAN
    9789048317547
  • Bindwijze
    Paperback / Ingenaaid
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Jamie's VEG

Jamie's VEG

Jamie Oliver
€ 29,99
Lekker Fred

Lekker Fred

Freddy Tratlehner
€ 25,00
Appeltje, eitje!

Appeltje, eitje!

Tooske Ragas
€ 20,99
Koken met limoenen & citroenen

Koken met limoenen & citroenen

Ursula Ferrigno
€ 7,95
Tokyo

Tokyo

Tim Anderson
€ 27,99