• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Falastin

Het kookboek

Sami Tamimi & Tara Wigley

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2020

    € 34,99

Falastin

Het kookboek

Sami Tamimi & Tara Wigley

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 34,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Verkozen tot een van de 10 'Beste Kookboeken Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd!, de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken

Het langverwachte vervolg op Ottolenghi's bestseller Jeruzalem!
Van de co-auteurs van de Ottolenghi-bestsellers Jeruzalem, Ottolenghi - Het Kookboek en Simpel.


Sami Tamimi en Tara Wigley reizen door Bethlehem, Oost-Jeruzalem, Nablus, Jenin, Haifa, Akka, Nazareth, Galilea en de Westelijke Jordaanoever en nodigen je uit om de smaken uit Sami's thuisland te ervaren. Het eten is de perfecte mix van traditioneel en eigentijds, met recepten die al generaties lang zijn doorgegeven. De gerechten die zijn geïnspireerd door Sami en Tara's samenwerking met producenten en boeren in heel Palestina. Dek je tafel met de meest heerlijke gerechten - van overvloedige salades, soepen en gezonde granen tot luchtige broodjes, eenvoudige gerechten en geparfumeerde zoete lekkernijen. Falastin staat vol verbluffende gerechten die je wilt koken en eten, waar je verliefd op wordt en die je je eigen maakt. In prachtige uitgave met linnen omslag.



Sami Tamimi staat al sinds het allereerste begin aan het roer van de Ottolenghi-keukens. Zijn kookstijl is even onnavolgbaar als levendig en gedurfd, maar toch eenvoudig en eerlijk. Hij schreef samen met Yotam Ottolenghi de
boeken Jeruzalem en Ottolenghi - Het kookboek.

Tara Wigley werkt sinds 2011 samen met Yotam Ottolenghi. Ze begon met het ontwikkelen, testen en schrijven van recepten voor zijn columns in het magazine van The Guardian en The New York Times. Ze werkte mee aan de bestsellers Plenty More, Nopi, Sweet en Simpel.

Auteursfoto © Jenny Zarins

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Vertaler
    Hennie Franssen-Seebregts, Jacques Meerman
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mrt. 2020
  • Bladzijden
    352
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    275 x 202 x 34 mm
  • Gewicht
    1500 gram
  • EAN
    9789059569928
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Budget Vegan in 30 minuten

Budget Vegan in 30 minuten

Saskia Sidey
€ 16,50
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€ 27,50
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99