0
Goed eten
Goed eten

Goed eten

Heerlijke recepten die beter zijn voor jou en de wereld

Tom Hunt

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 35,00
Omschrijving

Duurzaam en gewoon lekker eten

We weten dat het voor het klimaat beter is om minder of geen vlees te eten. En we willen graag plezier blijven beleven aan smaakvolle maaltijden. Eco-chef-kok Tom Hunt laat in zijn nieuwste kookboek Goed eten zien hoe eenvoudig het is om heerlijk en duurzaam te eten.

Toms missie is om duurzaam te eten, zonder daarvoor plezier, smaak of voedzaamheid op te offeren. Hij vertelt hoe we allemaal onderdeel kunnen zijn van een heerlijk, bio-divers voedselsysteem. Zonder extra kosten eet je gezonder en smaakvoller met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken onderbouwt Tom zijn betoog op een heldere, toegankelijke en positieve manier. Dan volgen zijn overheerlijke, veelal plantaardige, recepten, van ontbijt tot salade en van gezinsmaaltijden tot zoete lekkernijen. De voornamelijk vegetarische en veganistische recepten volgen de seizoenen. Inclusief tips voor de voorraadkast.

Een boek om volop van te genieten met familie en vrienden- in de wetenschap dat je er ook goed mee doet.

Tom Hunt is prijswinnend chef-kok, auteur, en voorvechter van antivoedselverspilling. Zijn restaurant Poco in Bristol heeft diverse prijzen gewonnen. Tom schrijft voor vele magazines en kranten en is ervaren spreker en chef-kok op televisie (BBC News en Sky News) en op events. Tom is ambassadeur van Action Against Hunger, Soil Association, Slow Food International en The Fairtrade Foundation. Zijn eerste boek was The Natural Cook (2014).

Tom is indeed a natural cook. His recipes are fresh, zesty and full of charming surprises…This is one of the most enticing cook books that has come my way for some time. Hugh Fearnley-Whittingstall



Tom Hunt is prijswinnend chef-kok, auteur, en voorvechter van antivoedselverspilling. Zijn restaurant Poco in Bristol heeft diverse prijzen gewonnen. Tom schrijft voor vele magazines en kranten en is ervaren spreker en chef-kok op televisie (BBC News en Sky News) en op events. Tom is ambassadeur van Action Against Hunger, Soil Association, Slow Food International en The Fairtrade Foundation. Zijn eerste boek was The Natural Cook (2014).

Specificaties
  • Uitgever
    Spectrum
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jul. 2020
  • Bladzijden
    240
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    268 x 204 x 26 mm
  • Gewicht
    1009 gram
  • EAN
    9789000371396
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Home Made Basics

Home Made Basics

Yvette van Boven
€ 39,99
Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver
€ 29,99
De bijbel van de Nederlandse keuken

De bijbel van de Nederlandse keuken

Janneke Vreugdenhil
€ 33,99
Everyday Fresh

Everyday Fresh

Donna Hay
€ 29,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99