2018
2018
‘Twee voedingsexperts zetten één en ander op een rijtje in dit nuttige bek met 117 grote en kleine vragen – en antwoorden. Zeer aanbevolen!’ - **** Het Laatste Nieuws
‘Of je nu een lijnzaadlover bent of je afvraagt in welk vet je oliebollen het beste kunt bakken, de mengelmoes aan grote en kleine vragen maakt het boek relevant voor iedereen die eet.’ – New Scientist
Jaap Seidell is hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als deskundige op dit gebied adviseert hij verschillende nationale en internationale wetenschappelijke organisaties, waaronder de World Health Organisation en de Gezondheidsraad. Hij is lid van de KNAW. Samen met Jutka Halberstadt schreef hij 'Tegenwicht' (2011), 'Het voedsellabyrint' (2014) en 'Jongleren met voeding' (2018). Ze publiceren regelmatig in onder meer 'Het Parool' over voeding, gedrag en gezondheid. In 2021 verschijnt verschijnt hun nieuwe boek, 'Andere kost'.
(Foto: Annaleen Louwes)