0

NOSH

Mijn vegetarische Joodse keuken

Esther Erwteman

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 29,99
Omschrijving

'Prachtig kookboek bomvol smaak.' Miljuschka Witzenhausen

Jarenlang reisde Esther voor haar werk de hele wereld over en kwam zo in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als India, Ghana, Israël, Indonesië en Kameroen. Eenmaal thuis combineerde ze de buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ze van haar moeder leerde.
Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matseballen van Esthers moeder en Bashars engelenhaar; nosh viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts één doel: de lezer totaal overrompelen met zinnenprikkelende gerechten.

'Esther kookt met een oog voor het verleden een blik op de toekomst. Haar gerechten verbinden mensen en culturen en maken de wereld mooier, lekkerder!' Naomi Keff, Boekhandel Duikelman

'Esther bestiert haar Joodse vega keuken zoals een ander de liefde bedrijft: met passie en gulzigheid.' Merijn Tol, kookboekenauteur

'Esther is een van de grootste smullappen die ik ken.' Jonneke de Zeeuw, Mooncake

'Het doel van Esthers is om de lezer 'totaal te overrompelen met zinnenprikkelende gerechten' en de veelzijdigheid van de Joodse keuken te laten zien. [...] Wij hebben daar wel vertrouwen in!Het doel van Esthers is om de lezer 'totaal te overrompelen met zinnenprikkelende gerechten' en de veelzijdigheid van de Joodse keuken te laten zien. [...] Wij hebben daar wel vertrouwen in!' - Foodies



Prachtig kookboek.

De heerlijkste vegetarische recepten.

Esther Erwteman is geboren en getogen in Amsterdam en bovendien Joods. Samen met haar man Jaier heeft ze een dochtertje, Sarah. Drie jaar geleden kwam haar droom uit en opende ze met behulp van crowdfunding haar eigen kookstudio Esther's Cookery in de Amsterdamse Pijp. Inmiddels kookt ze hier met gemiddeld 250 gasten per maand volgens haar eigen principes; met seizoensingrediënten, veel groenten, koosjer en vooral heel erg lekker.

Specificaties
  • Uitgever
    Nieuw Amsterdam
  • Druk
    1
  • Verschenen
    apr. 2020
  • Bladzijden
    272
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    244 x 197 x 29 mm
  • Gewicht
    1119 gram
  • EAN
    9789046826584
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Italiaanse keuken

Italiaanse keuken

Kate Whiteman
€ 10,00
Falastin

Falastin

Sami Tamimi
€ 29,99