• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Ottolenghi het kookboek

Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi

Alle bindwijzen en edities

Ottolenghi het kookboek

Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 33,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

De Ottolenghi-klassieker 'Ottolenghi het kookboek': al ruim 80.000 exemplaren verkocht!

'Dit is simpelweg heerlijk koken... modern, slim en doordacht. Ik ben er dol op' - Nigel Slater

De geuren en smaken van deze stad zijn als onze moedertaal. Voor ons definiëren ze troost, opwinding, vreugde, geluk. Alles wat we proeven en koken wordt gefilterd door het prisma van onze jeugdervaringen: de maaltijden die onze moeders maakten, de dagen die we op de markt doorbrachten, de geiten en schapen die door de heuvels zwierven, de verse pita met lamsgehakt, fijngesneden peterselie, gerookte koteletjes, zwarte vijgen, stroperig zoet gebak.

Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi zijn de twee mannen achter de succesvolle Londense Ottolenghi-deli's. Naast koken delen ze een andere passie: die voor hun thuisstad Jeruzalem. Beide mannen zijn in hetzelfde jaar in deze stad geboren, Sami aan de Arabische kant, Yotam aan de Joodse kant. Bijna dertig jaar later ontmoetten ze elkaar in Londen en ontdekten dat zij hun taal, geschiedenis en liefde voor lekker eten met elkaar deelden.



Yotam Ottolenghi (Author)
Yotam Ottolenghi is auteur en chef van de Ottolenghi Deli's en de restaurants NOPI en ROVI in Londen.
Hij is volgens velen de man die zelfs broccoli sexy wist te maken en het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in de keuken introduceerde, tot in alle uithoeken van ons land.
Hij schrijft een wekelijkse column in het magazine van The Guardian en heeft 8 succesvolle kookboeken op zijn naam staan: Plenty en Plenty More (zijn verzameling vegetarische recepten); Ottolenghi: Het kookbook en Jeruzalem, met co-auteur en zakenpartner Sami Tamimi; Nopi, Sweet en de enorme bestseller Simpel. Samen met co-auteur Ixta Belfrage schreef hij zijn meest recente boek Flavour.

Sami Tamimi (Author)
Sami Tamimi staat al sinds het allereerste begin aan het roer van de Ottolenghi-keukens. Zijn kookstijl is even onnavolgbaar als levendig en gedurfd, maar toch eenvoudig en eerlijk. Hij schreef samen met Yotam Ottolenghi de boeken Jeruzalem en Ottolenghi - Het kookboek.

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Vertaler
    Hennie Franssen, Kien Seebregts
  • Druk
    2
  • Verschenen
    nov. 2016
  • Bladzijden
    304
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    277 x 202 x 30 mm
  • Gewicht
    1311 gram
  • EAN
    9789059567405
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€ 22,99