• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Welkom in de wereld van de patisserie!

180 verrukkelijke recepten

Christophe Felder & Camille Lesecq

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2020

    € 14,99

Welkom in de wereld van de patisserie!

180 verrukkelijke recepten

Christophe Felder & Camille Lesecq

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 14,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Maandag: appels uit de oven & reuzencookies. Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos. Donderdag: appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. Vrijdag: blini’s & dacquoise met framboos en aardbei. Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart. Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad. Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen… 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt! Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld.

Specificaties

  • Uitgever
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2020
  • Bladzijden
    352
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    258 x 191 x 31 mm
  • Gewicht
    1444 gram
  • EAN
    9789048318780
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€ 34,99
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99