• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Baru Belanda

Een ode aan de Indische keuken van toen en nu

Pascal Jalhay

Alle bindwijzen en edities

Baru Belanda

Een ode aan de Indische keuken van toen en nu

Pascal Jalhay

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 49,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

LUXE,GELIMITEERDE EDITIE! In Baru Belanda gaat sterrenchef Pascal Jalhay terug naar zijn roots en het land van zijn vader. De Indische keuken is naar zijn mening toe aan vernieuwing. Aan de hand van verhalen uit zijn jeugd en gerechten van gastchefs slaat hij een brug: met behoud van het goede van toen en gebruikmakend van de creativiteit en kennis van nu wil hij de Indische keuken weer modern maken. Baru Belanda is een culinaire ode aan de Indische keuken van toen én nu. In dit monumentale boek geeft Pascal Jalhay zijn visie op de Indische keuken met de culinaire passie en creativiteit waar hij al sinds jaar en dag om wordt geroemd. Met medewerking en recepten van Anita Boerenkamp (Spandershoeve), Arjuna Besenboem (Restaurant Nakal), Betty van Bokhoven (De Sawa), Danny Jansen (24Kitchen), Dennis Huwaë (Restaurant Daalder), Eduard Roesdi (Iboe Tsjilik), Frank Deuning (Restaurant The Raffles), Hans van Triest (Restaurant Kerckebosch), Jaimie van Heije (Jaimie van Heije), Jeff Keasberry, Jermain De Rozario (De Rozario*), Jimmy Lohamzah (Bali James), Lonny Gerungang (Di Roemah), Syrco Bakker (Pure C**). PASCAL JALHAY begon zijn horecacarrière op zijn vijftiende bij Hotel Kurhaus en sloot zijn opleiding af bij Chateau Neercanne*. Achtereenvolgens werkte hij bij Au Coin des Bon Enfants, Scholteshof** in België, Restaurant Excelsior* in Amsterdam en was hij van 1998 tot 2003 souschef van La Rive** in het Amstel Hotel. Daarna werd hij executive chef bij restaurant Vermeer in het Barbizon Palace Hotel. Jalhay kookte er twee sterren en kreeg zijn tweede ster van Michelin direct het jaar na het verkrijgen van de eerste ster. Verschijnt in een gelimiteerde, eenmalige oplage van 250 exemplaren, voorzien van handtekening auteur.

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    feb. 2019
  • Bladzijden
    224
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    348 x 235 x 35 mm
  • Gewicht
    1539 gram
  • EAN
    9789059569331
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€ 27,50
Noodles 101

Noodles 101

Thomas Drinkenburg
€ 22,99
Ramen Forever

Ramen Forever

Tim Anderson
€ 29,95
Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Taco's

Taco's

Sandra Mahut
€ 11,99