• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Bijzonder simpel

Indrukwekkend lekker koken zonder fratsen - voor elkaar of voor jezelf

Alison Roman

E-boek
Bijzonder simpel
Bijzonder simpel

Alle bindwijzen en edities

Bijzonder simpel

Indrukwekkend lekker koken zonder fratsen - voor elkaar of voor jezelf

Alison Roman

E-boek
| Nederlands | Digitaal watermerk
  • Niet leverbaar
€ 14,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Een van de beste kookboeken van het jaar – volgens The Guardian, The New York Times, Buzzfeed en Food Network

Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in Bijzonder simpel!
De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.
Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht.
Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: ‘Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zó flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt.’
• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten
• Hét nieuwe culinaire fenomeen
• Bekend van #thestew en #thecookie

‘Alison Roman is de food writer van The New York Times én onze nieuwe culinaire crush.’ - KNACK

‘De onweerstaanbare Alison Roman is niet bang voor een scheutje extra olijfolie, brengt de lol terug in de keuken en voelt als een culinaire vriendin.’ - Monique van Loon, culinair schrijver

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur

‘Alison is fantastisch. Je wilt haar zijn.’- Jet van Nieuwkerk, presentatrice Wat eten we (Net5)

‘Alison Roman leidt ons vrolijk door het beloofde land van home cooking.’ - Samin Nosrat, auteur Zout, vet, zuur, hitte

Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.



Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

Specificaties

  • Uitgever
    Spectrum
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2020
  • Bladzijden
    328
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789000375585
  • E-boek
    E-boek
  • Taal
    Nederlands
  • Beveiliging
    Digitaal watermerk

Gerelateerde producten

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99