• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Brood 2

met zuurdesem of gist uit eigen oven

Levine van Doorne

Alle bindwijzen en edities

Brood 2

met zuurdesem of gist uit eigen oven

Levine van Doorne

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 28,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

'Met dit boek kan thuisgebakken brood niet mislukken.'

Brood uit eigen oven is het lekkerste wat er is. In dit boek, een gebonden heruitgave van haar tweede boek Meer brood uit eigen oven laat Levine van Doorne zien hoe je een brood kunt bakken met verschillende soorten deeg. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Levine maakt het je makkelijk.

Aan de hand van een handige omrekentabel legt ze uit hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. Natuurlijk blijft Levine haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren, en je eigen recepten kunt maken. De werkwijze wordt bij elk recept bijzonder helder uitgelegd met duidelijke schema's en stap-voor-stap foto's.

Met recepten voor stoere vloerbroden, busbroden en broodjes, buitenlandse broden als simit, ciabatta, fougasse, focaccia en natuurlijk zoete en hartige broden en broodjes voor de lekkere trek.

Levine van Doorne is bekend van de blog Uit de keuken van Levine. Ze geeft workshops en heeft een jarenlange ervaring in broodbakken. Andere titels van Levine: Brood uit eigen oven, Broodjes uit eigen oven - zoet en hartig en Sodabrood uit eigen oven (november 2020), dat ze maakte in samenwerking met Freerk Bos.



Levine van Doorne heeft jarenlange ervaring in brood bakken. Op haar populaire blog ‘Uit de keuken van Levine’ schrijft ze over haar bakavonturen. Op haar blog en haar Facebook- en Instagrampagina’s heeft ze een grote schare volgers. Levine geeft workshops aan beginnende en gevorderde bakkers. Ze schreef al vier succesvolle boeken over brood bakken.

Specificaties

  • Uitgever
    Forte culinair
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2020
  • Bladzijden
    208
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    257 x 197 x 25 mm
  • Gewicht
    911 gram
  • EAN
    9789462502727
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€ 22,99
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€ 25,99