• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Ras el Khellout

Specerijen uit de Nomadische keuken

Laurent Med Khellout

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2019

    €32.99

Ras el Khellout

Specerijen uit de Nomadische keuken

Laurent Med Khellout

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€32.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

'Kruiden zijn de sleutel van elk gerecht' zegt Laurent Khellout, de eigenzinnige chefkok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam. Khellouts nieuwste boek, Ras el Hanout is dan ook een kruidenkookboek waarin hij laat zien hoe kruiden en specerijen gerechten tot leven brengen.

Dit derde kookboek van Khellout is een reis langs kruiden die hem inspireren. Het is een liefdesverklaring aan kruidenalchemie en speelt in op de groeiende bewustwording en urgentie om meer plantaardig te eten. De makkelijk te maken gerechten zijn origineel, hoofdzakelijk vegetarisch en gemaakt met in Nederland en Vlaanderen goed verkrijgbare ingrediënten.

Khellout laat zien hoe je kruidenmelanges kunt maken, welke kruiden je bij welke groenten kiest, hoe je ze vers of gedroogd toepast en hoe je de lekkerste combinaties maakt.



Laurent med Khell out is een Algerijns-Amsterdamse chef, bekend van zijn nomadische keuken. In 2004 opende hij restaurant Raïnaraï in Amsterdam. Met zijn gevoel voor theater en styling maakt Khellout furore op foodfestivals als Rollende Keukens en het Ras El Hanout Festival, een festival met nomadische gerechten, specerijen, markt, workshops, verhalen, muziek en film dat Raïnaraï in de zomer van 2018 voor het eerst organiseerde. Ook komt hij met ijn eigen kruidenlijn. Khellout: 'In mijn derde kookboek Ras el Hanout komt alles samen: mijn liefde voor koken, kruiden en nomadisch leven.'

Specifications

  • Publisher
    Fontaine Uitgevers
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2019
  • Pages
    192
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    257 x 201 x 25 mm
  • Weight
    919 gram
  • EAN
    9789059569201
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50