0

Het slagershandboek voor de thuiskok

Arthur le Caisne

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 27,00
Omschrijving

Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers. Het bevat ook het nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten vlees, waaronder rundvlees, varkensvlees, lam, pluimvee en vrij wild. In Het slagershandboek voor de thuiskok neemt auteur Arthur Le Caisne lezers stap voor stap mee door de steeds evoluerende en ambachtelijke wereld van vlees. Ingedeeld naar type eiwit - rund, kalf, varken, lam, gevogelte en kalkoen - categoriseert en beschrijft hij de oorsprong en kenmerken van het beste van elk type. Dit boek bevat ook state-of-the-art informatie over technieken en weinig bekende kneepjes van het vak. Nauwkeurig en volledig geïllustreerd met duidelijke en nuttige vierkleurenillustraties en aangepast aan het hier verkrijgbare aanbod, is Het slagershandboek voor de thuiskok een must voor iedereen die serieus met vlees koken wil. Arthur Le Caisne is kookboekenauteur, illustrator en ontwerper. Hij woont in Frankrijk.

Arthur Le Caisne is enthousiast amateurkok en schreef eerder een boek over chemie in de keuken. Ook geeft Le Caisne uitleg op wetenschappelijke basis, zonder één moment saai te worden.

Specificaties
  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Vertaler
    Ingrid Buthod
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jun. 2019
  • Bladzijden
    240
  • Genre
    Basis kookboeken
  • Afmetingen
    248 x 191 x 27 mm
  • Gewicht
    932 gram
  • EAN
    9789059569942
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Thai

Thai

Tove Nilsson
€ 20,95
Doe het zero

Doe het zero

Jessie Kroon
€ 22,99
Het complete BBQ boek

Het complete BBQ boek

Julius Jaspers
€ 25,00
Backyard Cooking

Backyard Cooking

Mireille van Elst
€ 21,99
Chinese Takeaway Veggie

Chinese Takeaway Veggie

Kwoklyn Wan
€ 20,95