0

Indorock

Indonesische smaken in een nieuwe jas

Vanja van der Leeden & Remko Kraaijeveld

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Direct af te halen.
€ 34,99
Omschrijving

‘Een pittige liefdesbetuiging aan Indonesië, vol met verrassende fusiongerechten zoals Balinese porchetta en romige jackfruitcury – eenmaal geproefd wil je meer. De authentiek Indonesische keuken krijgt met INDOROCK een smakelijke opfrisbeurt.’ – ELLE Eten

‘De eeuwenoude Indische keuken is beïnvloed door vele keukens, waaronder de Portugese, Nederlandse, Chinese, Indiase, Britse en Franse. Juist dit gemengde karakter van de Indische keuken maakt dat de kok als geen ander de richting bepaalt. Waar de ene kok teruggrijpt op oude familierecepten, is de ander op zoek naar nieuwe combinaties. Vanja van der Leeden hoort tot die laatste school. Bij de recepten in dit boek heeft zij zich laten leiden door culinaire creativiteit en de wens de gerechten net zo knallend in beeld te brengen als ze smaken. Wat een schitterend boek.’ – Florine Koning, samensteller van ‘De Indische Keuken, een wereldkeuken’, een tentoonstelling van Stichting Tong Tong (2019)




‘INDOROCK is als goeie rendang: ramvol pit, kruiden en een tikkie smeuïg.’ – Laura de Grave, Leesmagazine Bol.com




‘Vanja is een artiest in de keuken. Elk recept dat ik van haar kookte is een vaste geworden op mijn repertoire. Dit boek spat uit elkaar van liefde: haar persoonlijke verhaal over haar ontdekking van de liefde voor de Indokeuken, haar waanzinnige interpretatie ervan waardoor je in elke hap die liefde binnenkrijgt en haar grote liefde Remko legde dit allemaal zo bloedmooi vast, waardoor dit voor mij een van de bijzonderste boeken van het jaar geworden is. Wat heb ik hier op gewacht. Bravo!’ – Yvette van Boven, tv-presentator en kookboekenauteur




‘Aan de Indische keuken kleefde altijd een randje chin-ind en nasi rames. Dit boek van Vanja van der Leeden verandert dat in een rauw randje rock.’ – Meneer Wateetons, food writer




‘Vanja is de Lady Gaga van de kookwereld. Jarenlang heeft ze alle instrumenten van de keuken leren spelen in de schaduw. Ze is een ongenadig goede kok, foodstyliste en receptontwikkelaar. In INDOROCK heeft ze eindelijk haar geluid en stem gevonden. Het is haar bloedgroep en levensverhaal vertaald in een kookboek. Het is de Indokeuken 2.0, puur en vol liefde. Wat mij betreft nu al de culi-hit van dit jaar.’ – Miljuschka Witzenhausen, tv-presentatrice en kookboekenauteur


‘In INDOROCK wordt echt iets bijzonders gedaan met de Indokeuken zonder die te verkrachten in Instagram hippigheid’ – delicious.

Vanja van der Leeden is culinair schrijver, en food stylist met een achtergrond als professioneel kok. Zij schrijft voor onder andere Elle Eten. De laatste jaren is Vanja zich meer gaan verdiepen in haar Indonesische roots.

Specificaties
  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2019
  • Bladzijden
    328
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    278 x 204 x 35 mm
  • Gewicht
    1579 gram
  • EAN
    9789038806761
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Kerst

Kerst

Donna Hay
€ 24,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Week Light

Week Light

Donna Hay
€ 32,50
De makkelijke Franse keuken

De makkelijke Franse keuken

Karin Luiten
€ 27,99