0
Jubelientje wordt wild
Jubelientje wordt wild

Jubelientje wordt wild

Hans Hagen

 • Leverbaar. Direct te downloaden.
€ 6,99
Omschrijving

Jubelientje gaat met oma en Dirk-Jan naar de rommelmarkt. Ze is bij de geboorte van een veulen. En ze gaat naar een proefles bij judo. Want als je twee letters in haar naam verandert, heet Jube-lientje ineens Judo-lientje!
Bijzondere dingen bedenken kan Jubelientje als geen ander. Woorden waarin dieren verstopt zitten. Een uitvinding waarmee ze beroemd wil worden. En ze weet ook hoe ze de vrouwtjeseenden in het park kan redden…

In Jubelientje wordt wild staan 15 verhalen, 5 brieven, 4 woordspelletjes, 2 strips en heel veel tekeningen!

Hans Hagen (1955) debuteerde in 1980. Hij werkte als leraar Nederlands en geschiedenis, bij een theatergroep en bij een kindertijdschrift. Sinds 1987 is hij fulltime schrijver. Hans werkte mee aan verschillende radio- en televisieprogramma’s, voor Sesamstraat schreef hij scènes en voorleesverhalen. Hans Hagen is bekend door zijn Jubelientjeboeken, maar hij schreef ook historische romans en dichtbundels voor jongeren zoals Ik schilder je in woorden. Samen met zijn vrouw Monique Hagen schreef hij onder andere het bekende Jij bent de liefste en Nooit denk ik aan niets. Hans Hagen bezoekt scholen in binnen- en buitenland, vaak komt hij terug met het begin van een verhaal. Het idee voor De kat en de adelaar vond hij in Pakistan. Uit Ghana nam hij het begin mee van zijn boek De dans van de drummers – het werd bekroond met de Gouden Griffel. In Dubai vond hij het idee voor Verkocht, een boek over kamelenraces, en op de Filippijnen het idee voor Het hanengevecht. Veel boeken van Hans Hagen werden bekroond, onder andere met een Gouden Griffel, Zilveren Griffels, Vlag en Wimpels, de Woutertje Pieterseprijs en de Kinderboekwinkelprijs.

Specificaties
 • Uitgever
  Querido
 • Druk
  2
 • Verschenen
  jul. 2020
 • Bladzijden
  64
 • Genre
  Fictie 4-6 jaar
 • EAN
  9789045125626
 • Bindwijze
  E-boek
 • Taal
  Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De mooiste Jubelientjes

De mooiste Jubelientjes

Hans Hagen
€ 14,99
Ik zoek een kusje

Ik zoek een kusje

Matthijs Kleyn
€ 14,99
Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

Annie M.G. Schmidt
€ 20,99
De scharrelboerderij

De scharrelboerderij

Marianne Busser
€ 12,99